keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

#pulina @ Quakenet- miitti Jyväskylä 30062009

En tiedä onko miitti enää oikea sana kuvaamaan pulinalaisten tapaamisia, valtaosaa voi jo puhtaasti sanoa kavereiksi, ja mukaan eksynyt muutama ystäväkin jo. Puhuttakoon nyt miitistä selvyyden vuoksi. Virallisesti tapaamisemme aloitimme keskipäivällä, Tällöin paikalle olivat saapuneen Hupakko, Hekez, Gerry, Passenger, Canfly sekä minä, Niffu. Miitti lähti puistossa naureskelusta ja keskustelusta josta nälän yllättäessä siirryttiin 'sikailemaan' Subwayhin. Sikailu tässä tapauksessa tarkoittaa vaan sitä että paahdettua subia on lähes mahdoton syödä. 

Tankkaamisen jälkeen miittipoppoomme pyöri kaupungilla ja kävi Gerryn ja Canflyn kämpillä josta tallattiinkin hieman selittämättömästä syystä harjun päälle jonne uusi leiriytyminen tapahtui. Naureskelu ja juttujen kertominen senkun jatkui äänekkäästi ilakoiden aiheuttaen samalla yleistä pahennusta vanhemmassa ikäpolvessa lenkkipoluillaan. Puistoon kaupungin keskelle siirryttiin takaisin kun puhelimet alkoivat soida, miitti saisi lisää osanottajia. Kottis saapuisi paikalle ja myöhemmin myös operaattorimme Mustikkasoppa ja Rolle sekä tietenkin heidän 3kuukautta vanha Lotta tyttärensä.

Kun kaikki olivat yhdeksi kasaksi kokoontuneet opeteltiin viittomia, hyödyllisiä tottakai sekä räpsittiin paljon tilannekuvia. Myös pienoinen Camerabattle käytiin Rollen ja Passengerin kesken, voittaja jäi epäselväksi, pääasia että kaikilla oli hauskaa. Porukan kuopus Lotta ihmetteli ihmispaljoutta kelliessään pyyhkeellä ringin keskellä ja pulinalaiset ihmettelivät ja viihdyttivätkin Lottaa parhaansa mukaan. Miitti päättyi kun osalle alkoi tulla aika lähteä kotiin päin ja kun Lotta-neiti ilmoitti nälästään. 

Pähkinän kuoressa, miitti oli onnistunut, kaikilla oli hauskaa ja veikkaampa että näitä tulee kesänmyötä vielä lisääkin. Kiitos kaikille miittiin osallistuneille, otetaanhan toki toistekin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti