tiistai 30. kesäkuuta 2009

Antoisia sesonkeja

Pientä väsymystä nyt mestoilla, mutta päivä on ollut vähintään 100% antoisa joten ei haittaa. Tällä hetkellä vaikutan hyvän ystäväni sohvalla ja päivä toi mukanaan muun muassa kuvaussessarin joka oli sekin antoisa. Mallina meillä toimi Kottis, jonka minä sitten stailasin ja PassengeR sekä Arto hoitivat kuvaus puolen. Kottiksen poikaystävä ja minä sitten avustimme flassien kanssa ja kaikessa muussa mitä mieleen juolahti.

Kuvaus sesongit venähtivät melkein yhteentoista, joten pakattiin kamat ja lähdettiin. Nälkähän jo tässä vaiheessa yllätti matkaajat ja Grilli 21:n sipulirenkaat dipillä ja tuopilliset kuvaajiemme kanssa rentoutti mukavasti ja hoiti nälän pois ja mielenkin optimaaliseen rentouteen joka on hieman järkkynyt jännityksen vuoksi mutta pian jännityskin on poissa. Pientä mieltä jännityksellä on järkyttänyt 'huominen' (kello on jo 2 joten ei voi oikeen puhua huomisesta enää) asuntonäyttö. Kämppä on vasta remontoitu, sijainti on suorastaan loistava ja vuokra rikollisen halpa muihin verrattuna. Mikä siis mättää, sen näemme näytössä, sillä lähes poikkeuksetta tuollaiset asunnot viedään käsistä.

Nyt voisi hetken ensin tutkailla Passen kuvankäsittely urakointia ja sitten ehkä ottaa hetken unta, sillä virkku pitäisi olla klo 8. Hyvää yötä kansalle, huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti