perjantai 22. toukokuuta 2009

Epäolennainen pirteys

Äkilliset innostuksen puuskat ovat valloittaneet muuten niin jopa tylsähköt päiväni. Yleensä ideoiden tulva vain pyörii päässä, viimeaikoina niitä on päätynyt toteutukseen asti. Johtuneeko tämä virkeys sitten suurista määristä kofeiinia mitä olen nauttinut vai elämänasenteen muuttumisesta. Tiedä häntä mutta mukava kun on tekemistä ja jotain saa aikaiseksikin ilman hampaiden kiristelyä ja itkua.

Hetkittäiset siivousvimmat eivät olisi voineet parempaa aikaan sattua kun valmistujaispirskeisiin on aikaa viikko. Mutta liekko sitten kaikista hyödyllisintä kun iskee himo pestä kylpyhuoneen kaakelit, kun vieraat tuskin kylpyhuoneessa juhlivat. Voisihan sitä booli-centerin kylppäriin laittaa niin ainakin uteliaat palkittaisiin tai saisi viettää pienessä piirissä private bileitä. 

Innostuksen puuskat ovat johtaneet myös pakkomieleteeseen blogata. Tämän blogin lisäksi on suunnitteilla toinenkin blogi josta enemmän juttua kun ollaan projekti kunnolla tulille saatu. Hieman spoilausta silti, tuleva blogi on 3 ihmisen yhteinen ylläpidon kohde ja edes aihetta paljastamatta voin kertoa että todella hupaisaa ja hyödyllistä settiä on luvassa. Idearikasta neppailua med ystävät. Kannattaa siis tutustua siihen blogiin sitten ilmestymisen myötä. Itsellä ainakin on ollut mukavaa kirjoitella jo hieman tekstiä säilöön siltävaralta jos tämä energisyys päättää kesän alussa hävitä. 

Jokin aika tutustuin vahingossa deco-den nimiseen askartelumuotoon. Ideat vaikuttivat tyylisuunnasta hauskoilta ja somilta, joskin tekojalokivien ja vaaleanpunaisen glitterin viljely ei omaan tyyliin istukkaan. Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla paljettien kanssa työskentelyä, ehkä deco-den antaa ideoita myös tämän mieliteon toteuttamiseen joskin paljetit, ruusut ja somisteet tulevat mitä todennäköisimmin olemaan mustia tai valkoisia. Tätä sitten kun aika antaa myöten ja materiaa löydän. Nyt huomion pitäisi keskittyä portfolion tekemiseen loppuun joskin juuri tästä en saa otetta. Muutama kuppi kahvia lisää ja kokeillaan sitten uudestaan. 

Niffu kiittää ja kumartaa jälleen ja siirtyy hinkkaamaan pesuhuoneen seiniä hetken mielijohteen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti