torstai 9. heinäkuuta 2009

Kotiutumista

Nyt on torstai. Viikko on mennyt suht nopeasti yrittäessä sisäistää että täällähän sitä nyt asutaan. Tänään on tullut lähinnä siivottua toisen kämppiksen kanssa kun toinen lähti Helsinkiin. Käytiin läpi kaikkia megaturhuuksia mitä yleiset tilat ovat vuosien saatossa syöneet, kuten 2005vuodesta lähtien aikakausilehtiä, ruotsiksi. Elämäni on keskittynyt siis nykyään noin 10neliötä + parveke, keittiö ja kylpyhuone. Tilat eivät ole suurensuuret mutta ei tarvitsekkaan. Nyt kun on jo hieman kerennyt kotiutua ja yhteinen sävel kämppisten kanssa on löytynyt on helppo aloittaa "normaalia" arkea Jyväskyläläisenä. 

Vaatekaappitilaa ei ole vielä kerennyt järjestyä, se vaatisi lisää siivousta joten sitä ehkä hieman myöhemmin. Keittiö on tällähetkellä suorastaan loistavassa kunnossa ja tultiin Timon kanssa tulokseen että ensimmäistä kertaa hetkeen keittiönpöydän ääressä voi edes harkita syövänsä. Oman data-centerini olen pystyttänyt keittiönpöydälle, sillä minulla ei ole vielä omaa pöytää. Mutta kunhan jaksaa tehdä pienen kiertoajelun kirppiksellä, niin eiköhän sitäkin ala sitten löytyä.

Viikonloppuna pitää lähteä käymään kotona töissä, mutta sitten taas kämpille. Huomenna perjantaina oma kulta tulee sa-intistä viikonloppuvapaalle joten mukava nähdä, ja matka on lyhyempi kuin mitä kotoa matka olisi.  Enempään ei jaksa taas keskittyä, joten jos sitä hieman jotain iltateetä joisi ja alkaisi vaikka jonkun leffan siivittämänä nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti