maanantai 15. kesäkuuta 2009

Uutuuksia

Päivittäminen on taas hieman jäänyt muutamastakin syystä, mutta tässä tätä nyt taas olisi, uutta merkintää. Viimeisten päivien ajan olen potenut pientä tekemisen puutetta. Asia kuitenkin sai korjauksen melko nopeasti kun innostuin tekemään ystävä pariskunnan tyttärelle mekkoa. Vaaleanpunaista samettia ja pellavaa yhdistelemällä sain aikaan varsin soman pienen mekon pikku tytölle, ja mekko onkin muuten valmis lukuunottamatta muutamaa nappia jotka pitäisi vielä ommella. Myös toista projektia annettiin käsieni ulottuville, mieluinen sekin yhtälailla. 50-luvun tyyliä jäljittelevä pin up mekko lyödään tulille jahka haluttu kangas löydetään, kirkkaan punainen valkoisilla palloilla, eli varsin chic mekko on tulossa jahka kangas saadaan. 

Ompelun lisäksi piirtäminen on vienyt taas aikaa. Uuden Wacom intuos4 M:n kotiuduttua oli aika opetella piirtäminen täysin uudestaan. Piirtoalustalla piirtäminen eroaa melkolailla tavallisesta lyijykynän heiluttelusta, mutta nopeasti myös tämän laitteen käyttöön tottuu. Omalle pikku wacomille annan laadusta pisteitä 10+, valittamista ei ole ja uusia ulottuvuuksia löytyy enemmän kuin paljon. Kuvia ei ole vielä kauhean montaa kerennyt tulemaan, koska olen vielä jokseenkin hidas piirtämään piirtopöydällä. Jo piirtämiäni kuvia voi löytää kuitenkin Galleriastani. 

Lisäksi uutta pienen elämäni tienoilta, opiskelupaikka varmistui ja sen myötä muutto. Hotelli- ja ravintola alalle suuntaa nyt tie ja uuteen asuinkaupunkiin muuttokin on pian hyvinkin ajankohtainen. Onneksi ainoa asia mikä uuteen asuntoon pitänee hommata on leivänpaahdin ja joitakin siivousvälineitä. No ehkä olen hieman aikaani edelle. Voisin odotella ensin asuntohakemuksen vastausta ja tarkastella hieman myös yksityistä tarjontaa. Edistymistä muuttopuuhissa ja ompeluharrastuksen tiimoilta pian lisää, mutta tässä kaikki tällä erää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti