torstai 18. kesäkuuta 2009

Juhannuksen taikaa

Niin on taas tulossa kauan odotettu keskikesän juhla, juhannus. Oma juhannus kuluu osittain töissä, perjantai-lauantai yö mitä luultavimmin melko tiukkaa settiä, oluen laskemista hanasta ja drinkkien vääntöä. Lauantai päivällä suuntanani on Jyväskylä, jossa loppu viikonlopun sekä vielä maanantain aion viettää, riippuen miten nopeasti yöpaikkani haltija minuun hermostuu (TERQI! Kottikselle ja Kottiksen miespuoliselle ukkelille) Oma perheeni suuntaa ilman minua tuttavaperheen mökille, en valita, oma rauha on mukavaa ja töiden takia en mukaan kuitenkaan olisi päässyt. Juhannus ystävien kanssa kaupungissa kelpaa minulle paremmin kuin hyvin, joskin hieman saattaa harmittaa että osa kavereista ja mieheke viettävät poikienjuhannuksen mökillä reippaasti kaupungin ulkopuolella. No, en ole niuho joten viettäkööt poikien juhannuksen, Kottis ja minä vietämme sitten varmaan eräänlaisen akkojenjuhannuksen, who knows..

Juhannukseenhan perinteisesti kuuluu tanakka humalatila ja juhannustaiat. Jokainen tietää miten tuo juhannushumala ja krapula hankitaan mutta juhannustaikojakin on moneksi. Soveltaminen ei ole kiellettyä joten jos sopivan konttausmatkan päässä ei ole kaivoa josta kurkata tulevan siipan kasvojen kuvaa niin yhtähyvin sen voinee korvata lätäkön tai likakaivon kiertämisellä, tai vaikka pullon, neste kuin neste, eikös se niin mene? Ja 7kukkaa tyynyn alle taian jossa luonnon kukkivia kukkia tulisi kerätä voi varmasti korvata sillä että katkoo muutaman margetan naapurin parvekkeen kukkaistutuksista ja tunkee ne tyynyn alle, tai sitoo päähänsä sillä juhannuksena ei tosiaan tiedä mistä viimeinen leposija löytyy, harvemmin se kuitenkin sänky on. 

Pienet viimeiset vinkit heille jotka juhannuksen juhlintaan ovat kirmaamassa, varatkaa mukaan paljon vettä ja b-vitamiinia ne kuulemma taltuttavat krapulan suht hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti