sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Intohimona tekstiilit

Kuten he jotka minut 'irl' tuntevat, tietävät, että rakastan turhanpäiväistä näpertelyä ja askartelua. Kuvataide kokonaisuutena, mutta lähinnä piirtämisenä on lähellä sydäntä, kuitenkin ennen kaikkea tekstiilit.
Tekstiilitaide, neulominen, kutominen, ompelu ja suunnittelu, suorastaan täydellistä. Tälläkin nimenomaisella hetkellä allekirjoittanut hoitaa samaan aikaan viittä hieman suurempaa projektia, joista ystävän vanhojenpäivä- puku lienee suurin mainitsemisen arvoinen.

Äskettäin sain suuren määrän kankaita sekä kaikkea oheissälää haltuuni ja ideoitakin löytyisi vaikka muille jakaa, vaan en jakele. Ainoa mikä minulta puuttuu tässä inspiraation ja materian täyteisessä elämässäni on aika. Tunnit vuorokaudessta eivät tunnu riittävän millään kaikkeen mitä mieli haluaisi tehdä. Asia olisi toki toinen, jos koulun lisäksi ei tekisi kolmea työtä ja 500 erilaista oheisprojektia. Mutta mistä luopua ensimmäisenä, kun kaikki mitä koulun lisäksi tekee, tuntuu enemmän harrastukselta kuin työltä?

Ehkä tarvitsisin kunnollisen ajankäyttösuunnitelman elämälleni, tosin hyöty siitä olisi melko minimaalinen, sillä olen huono noudattamaan mitään omaa kehittämääni suunnitelmaa tai kaavaa. Ellei sitten kyseessä ole jonkun vaatteen kaava.

Ehkä tekstiilistä tulee joskus vielä työni, tai vakava harrastus(jota jo itsessään voi työksi kutsua). Mutta lienee parempi kuitenkin ennen haaveilua hoitaa nuo viisi projektia pois alta ennen 13.02.2009, huvittavaa että deadline kaikille projekteille on suunnilleen sama. Onneksi työ pitää kiireisenä ja mielen virkeänä.
Kohta kangasvuorta, ja sen yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti